Verlenging aanvraagtermijn definitieve berekening NOW 1.0

Geplaatst op: 22 februari 2021

De termijn voor het aanvragen van de definitieve berekening voor de eerste aanvraagperiode NOW is verlengd tot en met 31 oktober 2021. Dit betekent dat u langer de tijd heeft om uw aanvraag te doen.

De aanvraagtermijn voor de definitieve berekening is voor alle werkgevers gelijkgetrokken. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen werkgevers die een derdenverklaring, een accountantsverklaring of geen aanvullende verklaring nodig hebben.

Hiermee vervallen de sluitingsdata van 23 maart en 29 juni 2021 en geldt voor alle werkgevers de datum van 31 oktober 2021 als nieuwe sluitingsdatum voor het aanvragen van de definitieve berekening van de eerste aanvraagperiode.

In het geval u moet terugbetalen, zijn er ruime betalingsregelingen beschikbaar. Ook kunt u overwegen uw aanvraag tot definitieve berekening later in te dienen (uiterlijk 31 oktober 2021).

Heeft u uw aanvraag voor de definitieve berekening voor de eerste aanvraagperiode NOW al ingediend? Dan hoeft u voor de NOW 1.0 verder niets te doen.

Neemt u met vragen vooral contact met ons op.

© 2021 - Ontwerp & Realisatie door FIZZ | Digital Agency